Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact


 

Confidentialitate & Conditii de utilizare


Acesti termeni si conditii conditioneaza folosirea website-ului DAIO Investment and Development Company(numit in continuare “Website-ul”). Daca nu sunteti de acord cu prevederile acestei sectiuni, va rugam sa optati pentru a nu folosi Website-ul.

Confidentialitate

DAIO respecta intimitatea utilizatorilor. Prin transmiterea adresei dumneavoastra de e-mail, va declarati de acord sa primiti informatii din partea companiei noastre si certficati faptul ca sunteti utilizatorul respectivei adrese de e-mail. Vom folosi aceasa adresa exclusiv pentru a va trimite informatii legate de compania noastra si nu o vom vinde, inchiria sau transmite unei alte companii, neafiliate DAIO. Aveti oricand posibilitatea sa va retrageti din lista noastra de utilizatori, urmand procedura descrisa in fiecare dintre mailurile primite din partea noastra. In cazul in care vom dori sa folosim coordonatele dumneavoastra cu o finalitate alta decat cea mentionata aici, vom cauta mai intai permisiunea dumneavoastra.

Conditii generale

Toate informatiile, documentele, produsele, elementele software si serviciile (numite in continuare “Materialele”) furnizate in acest sie sunt proprietatea DAIO sau se afla sub incidenta unui contract valid sau a unei licente din partea unei terte parti. In afara cazului in care acest lucru se precizeaza expres, nici unul dintre Materiale nu poate di copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, postat sau transmis in orice alta forma sau prin orice alte mijloace, incluzand mijloace electronice, mecanice, fotocopiere, inregistrare sau in alt mod, fara acordul prealabil al DAIO. Nici una intre partile componente ale Website-ului, incluzand logo-urile, elementele grafice, sunetele sau imaginile nu pot fi reproduse sau transmise in nici o modalitate si prin nici un fel de mijloace, fara permisiunea prealabila a DAIO. De asemenea, este interzisa reproducerea oricarei parti din Website pe orice alt server, fara permisiunea DAIO.
Nici un element al Website-ului nu va fi interpretat prin nici o modalitate ca acordand licenta pentru oricare dintre drepturile de proprietate intelelectuala ale DAIO. Obtinerea acestor licente este responsabilitatea dumneavoastra exclusiva.
In calitatea de utilizator aveti permisiunea de a afisa, copia, distribui sau descarca acele Materiale care sunt furnizate de DAIo in mod gratuit, cu conditia ca: (1) notificarea proprietatii intelectuale si orice alte mentiuni privind proprietatea continute de Materiale sa fie reproduce in mod identic, (2) Materialele sa fie folosite exclusiv pentru uz personal, necomercial si de informare si sa nu fie copiate, publicate pe orice retea sau difuzate printr-un alt tip de media existent sau care va fi lansat in viitor, (3) sa fie facuta o singura copie a materialului si (4) sa nu fie caduse modificari ale materialului, care apoi sa fie prezentate ca facand parte din material. Permisiunea de folosit Materialele inceteaza imediat si fara notificare prealabila in cazul incalcarii oricaror termeni sau conditii din prezentul document. Dupa retragerea permisiunii, va angajati sa distrugeti toate materialele ca sunt proprietatea DAIO si se afla in posesia dumneavoastra.
Prin acceptarea prezentelor conditii, va angajati sa respectati faptul ca toate elementele Software, incluzand totalitatea codului HTML si al controalelor ActiveX, continute in Website, sunt proprietatea DAIO si a furnizorilor sai si sunt protejate de legile privind copyright-ul si de prevederile tratatelor internationale in domeniu. Orice reproducere sau redistribuire a software-ului este expres interzisa prin lege si poate atrage sanctiuni civile sau penale severe. Incalcarea prezentlelor prevederi va fi sanctionata cu cea mai mare rigurozitate.
Fara a limita cele de mai sus, copierea sau reproducerea de software pe orice alt server sau in orice alta locatie pentru a putea fi reprodus sau redistribuit mai departe este strict interzisa. Sotftware-ul este garanta numai in termenii acordului delicenta, dca acesta exista. Exceptan prevederile licentei, DAIO refusa orice alte garantii sau conditii privind elementele softwae, incluzand toate garantiile si conditiile de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, titlu sau inviolabilitate.
Orice descarcae sau utilizare a Materialelor disponibile pe Webstire este supusa normelor corepsunzatoare din legislatia romaneasca si, prin urmare, utilizarea neautorizata a oricarora dintre acestea poate incalca norme privind copyright-ul, marcile, confidentialitatea, publicitatea sau reglementari si statute privind comunicarea si comunicatiile.

Link-uri catre site-uri terte si informatia de la terte parti

Acest Website poate contine legaturi catre alte website-uri, care nu sunt sub controlul sau in administrarea DAIO. DAIO nu se face responsabil pentru continutul acestora. DAIO furnizeaza aceste link-uri cu titlu informativ sau ca o facilitate, iar includerea nu implica garantia pentru continutul lor. Intreaga responsabilitate pentru folosirea acestor resurse va revine dumneavoastra, in calitate de utilizator.
DAIO nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru recomandari bazate pe informatii din surse terte, pentru acuratetea acestor informatii sau pentru modificari survenite in respectivele date la orice moment dupa elaborarea recomandarii.

Responsabilitatea garantiei

In afara specificarii exprese a contrariului, materialele disponibile pe Website sunt furnizate ca atare, si toate conditiile explicite sau implicite, reprezentarile sau garantiile, incluzand orice garantiei implicate de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, titlu sau inviolabilitate, sunt refuzate, cu exceptia cazului in care un astfel de refuz este invalid din punct de vedere legal.. DAIO nu isi asuma responsabilitatea si nu garanteaza pentru calitatea, adecvarea, adevarul, acuratetea sau caracterul complet al materialelor continute de Website. Orice intrebari legate de aceste materiale trebuie adresate direct autorilor/distribuitorilor lor primary. DAIO nu verifica si nu garanteaza ca aceste materiale sunt lipsite de defecte, virusi, troieni, viermi sau alte programe si rutine similare nocive.

Limitarea responsabilitatii

DAIO, alaturi de sucursalele, companiile afiliate, agentii si aganjatii sai (numiti mai departe “reprezentatii”), nu vor fi tinuti responsabili pentru daunele suferite ca rezultat al utilizarii ACESTUI WEBSITE si al utilizarii modificarii, copierii, distribuirii sau descarcarii Materialelor. In nici un caz DAIO si repezentantii sai nu vor fi tinuti responsabili pentru vreuna dintre daunele indirecte, punitive, speciale, incidentale sau cauzale(incluzand pierderea unor afaceri, venituri, profituri, drepturi de uzufruct, date sau alte avantaje economice), indiferent cum au survenit acestea, daca prin inactiune sau printr-o eroare civila, chiar daca DAIO fusese avizat anterior de posibilitatea acestui prejudiciu.
Va revine, in calitate de utilizator, responsabilitatea exlusiva a protectiei si asigurarii datelor si echipamentelor utilizate pentru conexiunea cu Website-ul si nu veti putea adresa plangeri impotriva DAIO pentru pierderea de date, pentru timpi morti, rezultate necorespunzatoare, intarzieri sau pierderi financiare rezultate din utilizarea materialelor.
CU TITLUL DE CONDITIE DE UTILIZARE A ACESTUI WEBSITE, VA DECLARATI DE ACORD SA COMPENSATE DAIO SIP E REPREZENTANTII SAI PENTRU SI FATA DE ORICE OBLIGATII, CHELTUIELI (INCLUZAND CHELTUILI DE JUDECATA) SI DAUNE SURVENITE IN URMA UTILIZARII ACESTUI WEBSITE DE CATRE DUMNEAVOASTRA. ACCEPTATI DE ASEMENEA sa nu actionati in instanta DAIO SAU PE ORICARE DINTRE REPREZENTANTII SAI pentru orice acuzatii bazate pe utilizarea DE CATRE DUMNEAVOASTRA SAU DE CATRE ALTE PERSOANE a Website-ului.

Legislatia locala si controlul exportului

DAIO controleaza si opereaza acest Website de la sediul sau din Bucuresti, Romania si nu urmareste adecvarea materialelor conitnute de acesta pentru alte locatii. Daca utilizati acest site din locatii diferite, aveti intreaga responsabilitate pentru compatibilitatea Materialelor cu legislatia locala, inlcuzand dar nelimitandu-se la legislatia privind exportul si importul.
Daca nu se precizeaza altfel in mod expres, toate materialele promotionale si de marketing continute de acest Website sunt directionate exclusive catre personae, companii sau alte entitati in tarile unde DAIO isi desfasoara activitatea.
Prin acestea luati la cunostiinta si sunteti de accord ca materialele fac obiectul legislatiei romanesti si reglementarilor comerciale, civile sau penale in functie de situatia create. Difuzarea de astfel de materiale contrar legislatie romanesti este strict interzisa. Acceptati de asemenea ca nici unul dintre aceste Materiale, nici vreun produs derivat din ele, sa nu fie exportat, transportat, transferat sau reexportat, direct sau indirect in tari afectate de interdictii sau embargo sau catre nationali ai acestora, nicis a fie folosite pentru activitati nucleare, arme chimice sau biologice, proiecte de armament, in afara existentei unei autorizatii explicite din partea autritatilor romane.

Aspecte generale

Acest Website poate contine inadvertente sau erori de ortografiere. DAIO poate imbunatati si/sau schimba produsele, serviciile, programele descrie in acest Website in orice moment fara notificare prealabila. In mod periodic se vor aduce schimbari acestui Website.
Acesti Termeni reprezinta intreaga interpretare referitoare la folosirea site-ului DAIO si au prioritate fata de orice alte comunicari anterioare sau simultane, contradictorii sau aditionale. DAIO poate revizui acesti termeni in rice moment fara notificare prealabila, actualizand aceasta pagina. Responsabilitatea verificarii acestor modificari va revine in exclusivitate. Continuarea utilizarii acestui Website dupa astfel de modificari echialeaza cu acceptarea noilor conditii.

Marci inregistrate

DAIO, DAIO Investment and Development Company, logo-ul DAIO sunt marci si marci inregistrate ale DAIO Investment and Development Company in Romania si in strainatate. Acest Website poate contine si denumiri care sunt marci inregistrate ale altor companii.

Copyright
Copyright 2007, DAIO Investment and Development Company, Bucharest, Str Banu Manta nr. 7.
Toate drepturile rezervate.Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere