Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

DESPRE MANAGEMENT / ECHIPA

Despre Management

DAIO este o companie de consultanta in administrarea si dezvoltarea afacerii, infiintata in anul 1995.


In prezent, DAIO este o companie mica in plin proces de dezvoltare si totalizeaza aproximativ 10 angajati, specialisti in domeniu.


Activitatea companiei vine ca un raspuns la o nevoie in crestere a pietei si ofera solutii adaptate profilului clientilor, bazate pe flexibilitate si orientate catre rezultate.

Serviciile DAIO sunt adresate atat IMM-urilor, si chiar companiilor aflate in faza de start-up, cat si organizatiilor non-profit si firmelor straine  ce doresc sa isi lanseze serviciile in piata din Romania.

Echipa 

In contextul evolutiei permanente a mediului institutional si de afaceri, consideram ca este esential sa avem o filosofie de lucru adaptabila acestor schimbari, pentru a putea contribui la dezvoltarea companiilor de pe piata romaneasca. De aceea am adoptat o structura care sa ne permita sa accesam rapid resurse de o inalta calitate si specializare.

Aceasta structura flexibila si eficienta ne permite sa raspundem prompt tuturor oportunitatilor si proiectelor care ni se ofera,cat si problematicii companiilor care apeleaza la serviciile noastre.

DAIO este un nucleu de specialisti care coordoneaza activitatile si proiectele companiei si care au stabilit o retea de parteneriate cu profesionisti din arii variate de activitate astfel incat sa putem beneficia de expertiza lor specifica, in functie de piata sau sectorul in care clientii nostri activeaza.

Oamenii din echipa noastra sunt ceea ce face posibila indeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o si indeplinirea angajamentelor catre clientii nostri.

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere