Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

OPORTUNITATI DE CARIERA

A face parte din echipa DAIO inseamna sa beneficiezi de avantajele unei organizatii in care procesul de invatare este continuu, unde iti poti dezvolta cunostiintele si abilitatile si iti poti lasa amprenta asupra modului cum abordam furnizarea serviciilor noastre catre clienti.

Creativitatea si capacitatea de inovare, seriozitatea angajamentelor si profesionalismul sunt printre trasaturile care ne vor determina sa te acceptam in echipa noastra. In timpul cat vom lucra impreuna vei fi implicat intr-un schimb continuu de informatie, prin care vom indeplini impreuna misiunea pe care ne-am asumat-o si vom deveni, pas cu pas, cei mai buni in ceea ce facem.

Verifica periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu oportunitatile de cariera din cadrul companiei noastre. Daca esti in cautarea unui internship viziteaza pagina noastra de Oportunitati pentru Studenti.

 

 

 

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere