Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

OPORTUNITATI PENTRU STUDENTI

Contactul cat mai rapid cu piata de consultanta iti poate determina viitorul parcurs al carierei. Daca ai un interes particular pentru investitiile financiare sau pentru administrarea afacerilor, iti putem oferi posibilitatea de afla din interior ce inseamna o cariera in acest domeniu. Timp de 2 pana la 4 luni poti lucra alaturi de noi si poti fi implicat in dezvoltarea unei afaceri dinamice si plina de provocari.

Vei castiga o experienta reala, primind sarcini in cadrul proiectelor, luand parte activ la acestea si primind informatia de care ai nevoie pentru a sti daca acesta este raspunsul la inrebarea “unde te vezi peste 5 ani?”

In consultanta, este mai important sa fii deshis catre noi oportunitati decat sa ai un traseu profesional bine stabilit, de aceea te vom invata sa apreciezi si sa evaluezi oportunitatile si sa iei decizii bine fundamentate.

 

 

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere