Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

PREZENTARE COMPANIE / DESCARCA BROSURA

DAIO ofera servicii de dezvoltare si administrare a afacerii, management de proiect si planificare financiara, gestiunea competentelor si training pentru start-up-uri, IMM-uri si companii straine care doresc sa-si deschida o filala in Romania pentru urmarirea si executia strategiei afacerii, reducerea riscurilor operationale si de vanzari precum si garantarea rezultatelor scontate si a reusitei afacerii.

Serviciile de consultanta oferite sunt sub forma asistentei, consilierii si implementarii sau executiei  in probleme de management general si afaceri. Domeniile de afaceri vizate cu aceste servicii sunt planificarea strategica si organizationala a afacerii, administrarea afacerilor, finantarea si bugetarea afacerii si gestionarea perfromantelor angajatilor. Livrabilele acestor servicii sunt sub forma studiilor scrise si a consilierii oferite precum si a timpului petrecut in executia proiectului.

Echipa de consultanti experimentati a DAIO are o viziune orientata catre client si nevoile sale, oferind solutii flexibile, livrate la timp si rezultate cuantificabile la preturi justificabile si accesibile unor segmente neglijate in piata consultantei, precum start-up-urile sau organizatiile non-profit.

Descarca brosura de prezentare companie.

 

 

 

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere