Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

SOLUTIA PENTRU FIRME STRAINE CARE-SI DESCHID O FILIALA IN ROMANIA

“Nu accepta niciodata sfatul cuiva care n-a avut candva acelasi probleme pe care le ai tu.”

Sidney J. Harris

Prin experienta noastra in cultura de piata din Romania, putem contribui semnificativ la succesul noii investitii. Aceasta solutie a fost conceputa pentru a-ti asigura confort si siguranta si pentru a rezolva probleme aparute odata cu intrarea pe o piata straina.

Avantajele tale:

  • Descoperirea oportunitatilor de piata

Prin intelegerea felului in care functioneaza mediul de afaceri din Romania, iti ajutam compania sa intre “in forta” pe piata, sa se pozitioneze si sa se diferentieze de competitie.

  • Asigurarea profitului si cresterea acestuia

Prin crearea unui nivel de ‘awareness’ in piata vizata si, ulterior, chiar pozitionarea ca lider de piata, te ajutam sa te impui in mediul de afaceri romanesc si sa-ti dezvolti baza de clienti.

  • Eficientizarea procesului de business

Organizarea eficienta si buna gestionare a resurselor inseamna “mai mult pentru mai putin”, adica profitabilitate la costuri cat mai reduse, cu folosirea cat mai eficienta a tuturor “uneltelor” de afaceri
.

  • Scaderea sau eliminarea riscurilor implicate de un proiect

Cand vorbim de o noua investitie, succesul proiectelor este decisiv in dezvoltare. Prin planificare si implementarea alaturi de echipa ta, te ajutam sa reusesti.

  • Reducerea riscurilor cu noua investitie, optimizarea costurilor si asigurarea unui nivel operational

Chiar si in organizarea interna a afacerilor care deja au atins un nivel ridicat de dezvoltare si ‘merg bine’ s-ar putea face optimizari care sa le determine ‘sa mearga si mai bine’. Cand vorbim de planificare interna, si optimizare a resurselor, orice imbunatatire poate avea un impact pozitiv substantial pentru dezvoltare si profitabilitate. O astfel de strategie, care este realizata corespunzator de la inceput, va accelera ritmul de dezvoltare, la costuri minime.

  • Rezolvarea problemei lipsei de timp pentru gestionarea resurselor si proceselor de business

Intelegem ca, in cazul unei noi investitii, niciodata nu exista suficient timp pentru toate planificarile si actiunile de intreprins. De aceea, echipa noastra compenseaza eficient acest neajuns, lucrand alaturi de tine pentru atingerea scopurilor.

  • Confortul asigurat prin profesionalism si timpul de livrare a solutiilor

Livram asa cum promitem, incadrandu-ne in bugetul si timpul stabilite la inceput.

  • Experienta consultantilor nostri privind sistemul de valori si cultural in piata din Romania

Cunoasterea in detaliu a culturii de piata si a problemelor ce pot aparea te ajuta sa prevezi si sa iei masuri, nu sa rezolvi eventuale impedimente, reducand astfel substantial timpul si costurile.

 

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere