Companie   Expertize si Competente   Industrii   Solutiile Noastre   Servicii Profesionale   Stiri si Resurse   Proiecte si Referinte   Cariere   Contact

SOLUTIA PENTRU START-UP-URI

“Un scop fara un plan este doar o dorinta”

Antoine de Saint-Exupery

Start-up-urile sunt un segment de piata caruia companiile de consultanta din Romania nu i-au acordat pana in prezent prea multa atentie.

Noi te putem ajuta sa transformi problemele care vin odata cu stadiul incipient in dezvoltarea unei companii in avantajul “de la linia de start”. Ai nevoie de acest avantaj pentru a te diferentia de competitie inca de la inceput.

Avantajele tale :

  • Rezolvarea problemele implicate de cash flow

Obtinerea unui nivel de siguranta si confort financiar este unul dintre principalele teluri ale unei noi afaceri. Echipa noastra de consultanti dedicati va lucra impreuna cu tine si echipa ta pentru a atinge acest scop cat mai rapid, diminuand considerabil riscurile implicate de noua investitie.

  • Descoperirea oportunitatilor de piata

O buna planificare, pozitionare si diferentiere fata de competitie pot face diferenta intre o companie de succes si o companie ce nu va rezista in business. Oferim atat experienta noastra din domeniu, cat si viziunea obiectiva, din afara, care sa transforme ideea in practica.

  • Asigurarea profitului si cresterea acestuia

O afacere nu exista pana la semnarea primului contract cu un client. Profitabilitatea afacerii este dictata de clienti. Consultantii nostri te ajuta sa fii profitabil si sa te stabilizezi, prin crearea unui nivel de ‘awareness’ in piata vizata si dezvoltarea treptata a bazei de clienti.

  • Eficientizarea procesului de business

Organizarea si gestionarea eficienta a resurselor sunt elemente care definesc, in faza de start-up, atat modul in care mediul intern va evolua in continuare, cat si usurinta cu care compania se va dezvolta si costurile implicate in acest proces.

  • Scaderea sau eliminarea riscurilor implicate de un proiect

Pentru ca, in aceasta faza delicata din viata companiei tale, succesul proiectelor este cu atat mai important, iar stresul implicat cu atat mai mare, consultantii nostri iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma ideea intr-un plan, iar apoi intr-o implementare reusita.

  • Experienta noastra aduce valoare si contribuie la dezvoltarea companiei tale

Pentru ca intelegem cat de important este sa aduci valoare clientilor tai ca sa reusesti si sa ramai in business, punem experienta noastra in practica intelegand atat afacerea ta cat si afacerea clientilor tai.

  • Compenseaza numarul mic de angajati pe care compania ta ii are intr-un stadiu incipient al dezvoltarii

Uneori este dificil chiar si pentru companii cu vechime in piata sa gaseasca calificarile necesare, sa aduca “in casa” oameni de incredere, profesionisti si orientati catre client. Echipa noastra va lucra pentru tine, nu doar compensand lipsa de resurse, ci chiar ridicandu-se mult peste nivelul asteptarilor.

  • Reducerea riscurilor cu noua investitie, optimizarea costurilor si asigurarea unui nivel operational

Gestionarea corespunzatoare a resurselor financiare, planificarea ce reduce riscurile si asigura eficienta proceselor si operationalitatea nu sunt optionale, ci necesare atunci cand vorbim de o afacere profitabila.

  • Eliminarea disconfortului implicat de dificultatea managementului personal

Prin experienta si resurse, facem viata ta si a companiei tale mai usoara.

  • Confortul asigurat prin profesionalism si timpul de livrare a solutiilor

Livram asa cum promitem, incadrandu-ne in bugetul si timpul stabilite la inceput.

 

Companie      Expertize si Competente      Solutiile Noastre      Servicii Profesionale      Stiri si Resurse      Proiecte si Referinte      Cariere